• acir.office@gmail.com
  • 0723.272.878

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ  este definita de legiuitor ca „durata exercitării efective şi legale, cu normă întreagă, in activitatea de execuţie în construcţii în domeniile/subdomeniile de autorizare”.

♥♥♥ Peste 30 de ani si  75000 de ore dedicate profesiei de inginer constructor stau marturie despre experienta mea in profesia de inginer specialist in constructii si mi-au oferit posibilitatea de a constata practic, ca EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ  inseamna ceea ce stii sa faci concret prin prisma a ceea ce ai invatat, ai aplicat , exersat si imbunatatit.

 ♥♥♥Iata 7 lucruri despre Experienta profesionala in constructii – pe care stiu ca le cunosti si tu , dar le reamintesc pentru tinerii ingineri actuali si viitori specialisti in constructii !

1. Un inginer constructor cu EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ  este „bogat” in cunostinte concrete, adecvate si specifice domeniului pe care il stapaneste. Le-a acumulat in timp ,in mod nemijlocit in diferite posturi si functii de conducere , organizare si supraveghere . Iar aceste cunostinte sunt exersate, verificate, observate, analizate pe parcursul derularii proiectelor de construit –  de la ofertare, continuand cu organizarea, conducerea lucrarilor si pana la receptie , adica –  de la A la Z .

2. Experienta ii confera specialistului  „viziunea in perspectiva” a derularii a „ceea ce este de construit” si a rezultatului final .

3. Din experienta activitatii pe mai multe posturi si functii , inginerul cu experienta in constructii cunoaste/ stie/ intelege/ simte fluxul si dinamica firmei de constructii.

4. Experienta confera claritate , siguranta, obiectivitate si incredere.Un inginer constructor cu experienta are un nivel de cunoastere adecvat in domeniul lui,  ceea ce il face sa fie este stapan pe sine, sigur de sine , sigur pe ceea ce stie si ceea ce face, este focusat doar pe solutii care sa genereze rezultate pozitive.

5.  Inginerii cu experienta in constructii stiu ca cerintele si principiile calitatii servesc vietii si isi indeplinesc firesc si natural – rolul si responsabilitatile alocate.

Profesia de inginer constructor prin ea insasi este complexa si necesita pregatire superioara si cunostinte conexe din domenii variate. 

6. Un specialist cu experienta isi pune propria dezvoltare profesionala pe planul UNU, fiind constient ca instruirea continua contribuie in mod pozitiv la obtinerea calitatii activitatii lui si a domeniului in care profeseaza.

7. EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ a unui inginer autorizat se construieste pe baza cunostintelor si competentelor acumulate si demonstrate inclusiv prin conduita profesionala.

8. Am constatat ca EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ  pentru autorizarea in calitatea executiei in constructii este de preferat sa fie evaluata acordand atentie:

  • naturii functiilor de conducere
  • naturii si complexitatii activitatilor  organizate, coordonate,supravegheate
  • numarului de persoane aflate in subordonare
  • sferei competentelor manageriale, decizionale , tehnice
  • rezultatelor relevante obtinute in functiile anterioare

9. Inginerul ucenic intr-o firma de constructii in care exista un sistem propriu al calitatii implementat si aplicat in mod real si autentic – acumuleaza o experienta valoroasa si este mult mai avantajat. 

10. Un inginer cu vasta experienta in constructii are capacitatea de a contribui la cultura organizationala a firmei unde activeaza prin plusvalori si competente specifice unui nivel superior al calitatii.

Vrei  si tu sa cresti si sa te dezvolti in plan profesional ?

Platforma „EXPERT_Q iti ofera solutii simple, concrete si adecvate sa investesti in cariera ta !

Completeaza FORMULAR ACHIZITIE INSTRUIRE.pdf (click pe formular )

si

in cel mai scurt timp te contactez !

APLICA ACUM !

%d blogeri au apreciat: