• acir.office@gmail.com
  • 0723.272.878

Profesioniștii ajung acolo sus la succes cu si numai cu UN MINDSET potrivit de care se tin, îl cresc, îl hrănesc.

Repetând, punând în practică, exersând, rețelele neuronale dezvoltă noi conexiuni, le consolidează pe cele existente sau accelerează transmiterea impulsurilor.

Iata 9 trucuri si recomandari care te ajuta sa inveti mai usor .

Sunt constatarile mele din experienta pregatirii examenelor pentru multiplele specializari pe care le-am dobandit in peste 30 de ani in Constructii! Le impartasesc cu tine acum .

1. Fa-ti un Plan de actiune si actioneaza zilnic!
Fa-ti un plan de actiune in care introduci in rutina zilnica , cititul legislatiei si rezolvarea de teste , vei observa – cu cat faci mai multe, cu atat este mai bine. De preferat este ca aceste activitati sa le programezi cand cand esti odihnit, pentru a te putea focusa si retine cu usurinta informatia. De asemenea, ia pauze ori de cate ori simti nevoia.

2. Fa-ti un inventar 
Incepe cu legislatia si normativele in constructii, apoi cu studii de caz si bune practici !

3. Aplica legea lui Pareto

Regula lui Pareto sau 80/20 descrie faptul ca in aproape orice problema, putinul (20%) reprezinta esentialul, iar multimea (80%) reprezinta partea mai putin valoroasa.

4. Concentrare deplină

Menținand concentrarea la maxim, vei crește semnificativ șansele nu numai de a înțelege notiunile , ci și de a le memora.

Și ține cont !!! Concentrarea totală înseamnă să-ți dedici complet atenția materialului de învățat, fără să-ți verifici Instagram-ul sau telefonul în acest timp.

5. Rezumate scurte
Fă rezumate scurte, după ce ai citit legea/normativul , notează pe o foaie de hârtie, ideile principale ale lecției.Fiecare are metoda lui de invatare pe care a folosit-o in anii de studii si pe care a perfectionata in timp.

6. Repovestește cu voce tare

Uneori e mai ușor să reții lecțiile când le povestești cu voce tare. Chiar dacă ești singur, e mult mai bine să spui ce ai invatat cu voce tare decât în minte. Dacă ai un prieten sau un părinte prin preajmă, cu atât mai bine, pentru că te poate corecta sau completa atunci când îți scapă ceva important.

7. Aplica ceea ce inveti !
Vei constata cu bucurie ca rezultatele nu intarzie sa apara, punand in aplicare cunostintele teoretice in activitatea curenta.

Foloseste antrenamentul prin exercitiul rezolvarii de intrebari si raspunsuri si studii de caz .

Studiul este al tau si ritmul pe care ti-l alegi ! Testele de antrenament poti sa le faci – de oriunde si oricand !

8. Permite sa fii ghidat de cei care au reusit !
De recomandat este ca nelamuririle avute la teste, sa le notezi, sa cauti apoi in legislatie iar acolo unde nu ai gasit raspunsul sa soliciti ajutor la ingineri care vor si pot sa te ghideze sau sa-ti spuna din experienta lor.

9. Fructifica energia sesiunilor cu mentorul tau si grupul !
A fi autodidact este o solutie , ti-o spun din experienta proprie. Sunt insa situatii cand participarea la cursuri completeaza sarguinta ta de a invata de unul singur. Sunt oameni  cu pregatire speciala si si experienta bogata care stiu sa puncteze si sa explice aspectele cele mai importante.

 

⭐ Cu  650 TESTE DE ANTRENAMENT – Online si  pe suport de hartie/electronic si in doar 10 zile poti recapitula lejer subiectele pentru examenul de autorizare

Vei constata cum examenul este mult mai usor de trecut !

Valorifica oportunitatile lunii noiembrie ! 

Completeaza Formularul de achizitii : bit.ly/3OgVpry si achizitioneaza PACHETUL de 650 TESTE DE ANTRENAMENT !

APLICA ACUM! 

Spor la invatare !

%d blogeri au apreciat: