• acir.office@gmail.com
  • 0723.272.878

Investitia in Educatie a fost dintotdeauna cea mai sigura, de succes si totodata cea mai rentabila investitie care susține parcursul carierei  profesionale fiind cea care „se amortizeaza” cel mai repede in raport cu orice alta investitie.

Investesti Timp si Energie , imbucurator este faptul ca ambele iti apartin , sunt ale tale si tin doar de tine.

Argumente 

  • Oricand poti folosi ceea ce inveti ca sa poti sa obtii tot ce iti doresti.
  • Profesia de Inginer constructor necesita sa inveti mereu ceva nou, sa te perfectionezi, sa descoperi si sa ai abilitati noi.
  • Invatand lucruri noi mereu , faci ceea ce iti place, ai alta stare de spirit , nu simti cand trece timpul , esti super incantat ca ai invatat iarasi multe lucruri utile.
  • Educatia te ajuta sa stii sa faci , faci ceea ce stii si dobandesti experienta care ulterior iti asigura un background puternic, te ajuta sa judeci la rece totul si sa iei cele mai bune decizii in viata.
  • Investitiile pe termen lung in propria educatie sporesc veniturile facandu-le din ce in ce mai bune, sunt chei pentru un trai foarte bun si mai multe oportunitati in cariera pe care stii cum sa le fructifici la timp, in favoarea ta.

1. Citeste !
Citirea este magica pentru creier indiferent ca este vorba despre poezie, aventura sau istorie. Si…, DA. Atunci cand subiectele sunt din domeniul in care profesezi, devii mai bogat in cunostinte si mai bun in domeniul tau.

2. Antreneaza-ti zilnic creierul!

Exista multiple solutii gen integrame , sudoko sau aplicatii pe  telefon … Poti imbina utilul cu placutul – fiind specific. Quiz-uri si chestionarele tip grila sunt niste instrumente foarte utile in profesia ta care ajuta sa creezi noi conexiuni neuronale, profesezi mai eficient, dobadesti mai multa rapiditate in a lua decizii.

3. Fii consecvent  !

Invatatura si practica iti cresc increderea de sine. Intotdeauna este ceva de invatat . Cu cat esti mai statornic in actiunile tale iti mărești baza ta de specializare și adaugi valoare abilitatilor tale.

Sunt doar 3 moduri sigure de a folosi timpul si energia astfel incat prin educatie sa-ti dezvolti abilitatile si competentele in inginerie!

Succes !

 

%d blogeri au apreciat: