• acir.office@gmail.com
  • 0723.272.878

Sunt IRINA OPRESCU ,

de profesie inginer constructor, formator autorizat, cu experienta de peste 30 de ani in domeniul Managementului Calitatii in Constructii, specialist autorizat si atestat, autor de carti tehnice , cursuri si chestionare online.

POT sa iti arat PASII ESENTIALI 

ca sa poti face si Tu, ce fac eu de peste 30 de ani de cand practic cu succes Ingineria Civila :

CALITATE IN CONSTRUCTII

CE MA RECOMANDA :

  • Cunostinte aprofundate in domeniul constructiilor
  • Specializari multiple pe nise de specialitate unde exista putini specialisti la nivel de tara de la Diriginte de santier domeniile 1 , 2.4 si 6 pana la Auditor energetic grad I, Constructii + Instalatii si Auditor in domeniul calitatii in constructii.
  • Experienta profesionala dobandita in numeroase si variate proiecte de constructii durabile si de mare insemnatate atat pe plan local cat si in tara.
  • Cariera profesionala a evoluat constant de la statutul de angajat ca inginer stagiar la cel de director al grupului de firme de constructii cu un efectiv de 250 de oameni in subordine si lucrari remarcabile. Am experimentat Antreprenoriatul prin crearea si dezvoltarea propriei firme de constructii certificata ISO 9001 , iar din 2006 pana in prezent efectuez Consultanta in domeniul Calitatii proiectelor de constructii.
  • Sunt autorul  a mai multor resurse educative , tematica abordata fiind MANAGEMENTUL CALITATII IN CONSTRUCTII ( studii de caz, bune practici,exercitii, articole, etc).
  • Am fost dintotdeauna orientata spre noutati, focusata pe solutii si imbunatatirea activitatii mele si a celor cu care am lucrat.
  • In fiecare moment al parcursului meu am creat  VALOARE  prin  ATENTIE, CONCENTRARE, GANDIRE LOGICA, ANALIZA, SINTEZA, HARNICIE, PERSEVERENTA, LOIALITATE, PROFESIONALISM, ETICA PROFESIONALA si multe altele.

Profesez dintotdeauna cu PASIUNE.

Experientele practice mi-au permis sa observ , sa analizez si sa constat diferite aspecte in derularea proiectelor de constructii.

OAMENII sunt CREATORII,  CONSTRUCTORII si UTILIZATORII constructiilor.

Proiectantii transforma in desene ideile oamenilor ,iar constructorii modeleaza din materiale structura, forma, aspectul ,culoarea adica dau viata constructiilor  ca ele sa ofere siguranta, protectie,confort, sanatate, buna dispozitie si inspiratie celor care le utilizeaza.

Fiecare constructie are povestea ei si ca orice poveste – ea se scrie intr-o carte:  CARTEA TEHNICA a Constructiei.

Eroii sunt OAMENII , noi toti si NATURAadica VIATA

Calitatea constructiilor creste proportional cu valorile pe care le integreaza participantii la realizarea proiectelor .

 Educatia este esentiala.

Faci parte din categoria inginerilor pasionati de profesie si vrei sa dezvolti o cariera in domeniu Calitatii Constructiilor ?

Da, Pot sa te ajut

prin cursuri si resurse educative sa dai valoare profesiei si sa cresti nivelul calitatii in ceea ce faci !  

Vino alaturi de mine si inginerii din aceasta comunitate !

APLICA ACUM  !